idag då :P

hej idag så har jag varit på kålmården det var askul men sen så var jag med vendela <33 vi hoppa studsmatta och imorn så ska viin åa till grönan!! askuul ju!! längtar ihjäl mig!!!

-.-/:D

Hej bloggen ;) idag så har jag varit hos mormor och morfar och gick på stan med mormor och fick en Louis Vuitton väska och en ring och örhängen! men nu hittar jag inte sladdan från mobilen till datan satt jag kan inte ladda in några bilder idag -.- men annars så har jag badat på vårdsätrabadet idag det var asskönt och jag blev brun :D sen så skulle vi åka till återvinningscentralen och det finns först en grind som var öppen asså huvudgrinden sen så var det stängt satt vi dumpade våra saker utanför :P men sen när vi skulle åka tillbaka så var vi inlåsta!! :S så då fick vi ringa och hålla på satt det tog några timmar innan dom kom och låste upp :S jobbigt!! men en så köpte vi mat och åkte hen och jag och jalle (min brorsa) hoppade studsmatta ett tag ;) både rolig och jobbig dag ;)

Hej ;)

Hej jag är en tjej på 13 år och jag har en hund och en katt en storebrorsa och mamma och pappa (skilda) ha det så kul och kommentera gärna!! kram/ fanny<333

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0